Als Stichting met enkel vrijwilligers doen wij ons best om de egel (een inheemse, wilde & beschermde diersoort) de beste kansen te geven. Wij vangen zieke egels op, geven veel informatie, doen aan educatie en proberen de leefomgeving van de egel te beschermen. Dat lukt nooit zonder uw morele en financiële steun.

De Egelopvang wordt sinds dit jaar tot onze grote vreugde financieel gesteund door de Gemeente Haarlem en sinds 2017 door de gemeente Haarlemmermeer (in samenwerking met de Dierenbescherming). Ook van Heemstede en Bloemendaal krijgen we een bijdrage.

Maar het grootste deel moet nog steeds komen van collectes en donaties! Een klein bedrag of groot, alles is van harte welkom. Want egels verzorgen is een kostbare aangelegenheid. Draagt u egels en de Egelopvang een warm hart toe? Help ons met een donatie!

Wilt u ons steunen met een donatie?

U kunt uw eenvoudig een donatie overmaken naar

NL82 TRIO 0254 5140 49
T.n.v. Stichting Egelopvang Haarlem e.o. 

U kunt ook online doneren!

U kunt veilig eenmalig of periodiek doneren via iDeal, PayPal, Credit Card of …

Sponsoren

Wilt u ons op een andere manier sponsoren, dan horen we dat natuurlijk graag! U kunt bellen met ons via 06 – 28 94 07 79 (let op, alleen bellen, geen sms e.d.) of mailen via egelopvanghaarlem@gmail.com.

Hartelijk dank!