Onze vrijwilligers

Onze hulpverlening en organisatie is volledig afhankelijk van de vrijwillige inzet van heel veel lieve mensen in Haarlem en omstreken. Én gelukkig zijn er veel mensen die ons een warm hart toedragen en tijd vrij willen maken om ons en de wilde egel te helpen. Deze vrijwilligers zijn voor de Egelopvang van levensbelang. Mede dankzij hun inspanningen zijn we in staat om iets betekenen voor het behoud van de wilde egel in Nederland, die met uitsterven wordt bedreigd. Onze dank is groot!

Ons vaste team

Op deze pagina stellen we graag ons vaste team aan u voor; het bestuur en coördinatoren van onze stichting en onze eerste hulp verleners.

Bestuur en Coördinatie

Dickie van Riemsdijk – Voorzitter bestuur, Beheerder

Ron van Echteld – Secretaris Bestuur

Sander Zonneveld – Penningmeester Bestuur

Sylvia Vrancken – Coördinator Vrijwilligers opvang

Linda Willems – Coordinator Eerste Hulp en Tuinen

Eerste Hulp verleners

De Eerste Hulp verleners worden gebeld door dierenambulance of particulier wanneer een egel is gevonden. Zij hebben allen een medische achtergrond, en adviseren en verzorgen de eerste hulp. Zodra de egel stabiel is, gaat hij naar de Egelopvang in Haarlem. Daar pakt het team egelverzorging de dagelijkse zorg verder op, aangevuld met extra zorg van de Eerste Hulp verleners gesteund door onze vaste dierenartsen .

Dickie van Riemsdijk
Josseline Dahler
Linda Willems
Ineke Schild
Nolda Halderman