Word vrijwilliger bij de Egelopvang Haarlem!

Egelopvang Haarlem zoekt vrijwilligers die verschillende vacatures kunnen vervullen. Heeft u tijd en/of ervaring, en wilt u een bijdrage leveren aan het welzijn van egels? Neem dan contact met ons op.  


Collectanten

We zijn op zoek naar collectanten die willen collecteren in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal. Drie maal per jaar mogen wij een korte periode collecte lopen. Dit kost maximaal een paar uurtjes van uw tijd. Loopt u ook mee?

Tijdsbelasting: een paar uur.


Collecte Coördinator

De collecte coördinator organiseert onder andere onze drie collectes in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal, inclusief het werven van collectanten, het aanvragen van vergunningen bij de gemeentes en deze informeren over de opbrengst. Verder het nagaan van nieuwe manieren van collecteren; de noodzaak hiertoe is het verdwijnen van contant geld in het betalingsverkeer. Het eventueel uitbreiden van gemeentes waar gecollecteerd kan worden. Tot nu toe zijn deze collectes een van onze belangrijkste bronnen van inkomsten. Tijdens het collecteren wordt ook van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de egel en egelopvang te promoten en hierover voorlichting te geven.

Tijdsbelasting: gemiddeld een paar uur per week.


Fondsenwerver(s)

Voor het zoeken van sponsoren en donateurs. Bijvoorbeeld contact opnemen met bepaalde bedrijven zodat de egelopvang medicijnen, voer en/of andere benodigdheden met korting of gratis kan krijgen.

Tijdsbelasting: gemiddeld een paar uur per week.


Projectleider Educatie

De projectleider Educatie is verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling/bijstelling en uitvoering van het lesprogramma aan de basisscholen en het mede vervaardigen van lesmateriaal. Dit op onderdelen samen met de Coördinator Gastlessen. Je werft gastdocenten, zorgt voor inwerken en lesmaterialen. Je werft samen met de Coördinator Gastlessen actief nieuwe opdrachten bij basisscholen in de regio. Je draagt bij aan de beleidsontwikkeling op het gebied van educatie/voorlichting en denkt mee over aanpassingen en vernieuwingen van het programma en doelgroepen. Ook ben je verantwoordelijk voor de bewaking van het budget en de financiële administratie, inclusief mogelijke subsidieaanvragen.


Interesse?

Laat het ons vooral weten! Of wilt u meer informatie over een van deze functies? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier!