Vacature Coördinator Fondsen

Egelopvang Haarlem en omstreken is een stichting die per jaar rond de 400 egels opvangt, behandelt en verzorgt om ze daarna weer uit te kunnen zetten in de natuur. Dat alleen al kost erg veel geld.

Ook geven we voorlichting en educatie over de egel en zijn natuurlijke leefomgeving, onder andere aan basisscholen met een speciaal ontwikkeld lesprogramma. Dat alles doen we met een grote groep geweldige vrijwilligers.

Wij zoeken een (of twee) enthousiaste vrijwilliger(s) voor het werven van diverse fondsen voor onze groeiende en zich ontwikkelende non-profit organisatie.

Taken

Ben jij iemand die:

Donateurs en sponsors kan vinden voor reguliere donaties?

Organisaties zowel mondeling als schriftelijk wil benaderen om fondsen of materialen ter beschikking te stellen?

Nieuwe manieren van financieringen kan opzetten zoals via crowdfunding, legaten, sms-diensten etcetera?

Acties voor goede doelen in de gaten kan houden waar wij gebruik van kunnen maken?

Onderzoek doet naar subsidiemogelijkheden door de overheid (gemeente, provincie, landelijk)?

Onze drie collectes kan coördineren en organiseren (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal).

Je onderhoudt ook de contacten met de gemeentes, donateurs, fondsen en sponsoren en verzorgt de betreffende administratie.

Organisatie

Je komt te werken in een groeiende en zich ontwikkelende non-profit organisatie met enthousiaste vrijwillige medewerkers. Je wordt natuurlijk ingewerkt over alle aspecten van ons werk voor het behoud en bescherming van de egel.

Informatie

Als je geïnteresseerd bent in en/of ervaring hebt met bepaalde onderdelen van deze functie, kun je natuurlijk ook reageren. Graag zelfs.

Je kunt contact opnemen met Thecla Wolfs via 06 – 81172378 of met Dickie van Riemsdijk via 06 – 39756354. U kunt ook mailen naar egelopvanghaarlem@gmail.com.