Egelverzorgers

U helpt 1 dagdeel per week met het schoonmaken van de hokken en het verzorgen en voeren van de egels.

Tijdsbelasting: een dagdeel per week.

Beheerder opvangcentrum

Heeft de dagelijkse leiding van het opvangcentrum. Geeft daarbij leiding aan de vrijwilligers en houdt toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden. De beheerder bepaalt het algemeen medicijn- en voerbeleid en is verantwoordelijk voor de overdracht hiervan aan de vrijwilligers. Heeft daarbij nauw overleg met de medisch thuiszorgers/medisch verzorgers.

Is verantwoordelijk voor de eind-administratie en het voorraadbeheer. Stelt diagnose en behandelplan op van de egels die zich in de opvang bevinden. Heeft hier o.a. ook contact over met dierenarts(en) en andere egelopvangcentra. Bepaalt het uitzetten van egels in de verschillende fases van herstel. Bereidheid ook soms in de avonduren en/of de weekenden werkzaamheden te verrichten. Werkt zo nodig mee bij de dagelijkse werkzaamheden,  zoals het schoonmaken van de hokken en het voeren van de egels.

Wij vragen voor deze functie iemand:

  • die beschikt over sociale vaardigheden en organisatievermogen
  • met een flexibele instelling
  • die zelfstandig en accuraat kan werken
  • die in staat is invulling en een stimulans te geven aan diverse beleidsmatige en organisatorische aspecten
  • die open staat voor diverse, ook externe ontwikkelingen en zich daarin verdiept
  • die stressbestendig is en ook in hectische tijden, waarin veel egels binnenkomen (vooral in de herfstmaanden) het overzicht behoudt en lijnen uitzet.

Een medische achtergrond/opleiding en/of werkervaring in het medisch verzorgen van dieren is een pré. Naast het werken in de opvang aan de Van Oosten de Bruijnstraat 64 te Haarlem vindt het werken gezien de inhoud van de functie ook vanuit huis plaats.

Tijdsbelasting: meerdere dagen per week.